Antoinette Veldman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Antoinette Veldman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Antoinette Veldman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Helaas weinig goede herinneringen aan deze school, ben om die reden ook veel namen vergeten van docenten en klasgenoten: jammer!.

  Helaas weinig goede herinneringen aan deze school, ben om die reden ook veel namen vergeten van docenten en klasgenoten: jammer!

  E.L.E. , 1985

  Geweldige tijd gehad op de MLK school met name de 6e klas was een geweldige ervaring! Ik vind het erg leuk dat ik nu vele jaren later nog steeds contact met met meerdere oud-klasgenoten uit die tijd.

  Geweldige tijd gehad op de MLK school met name de 6e klas was een geweldige ervaring! Ik vind het erg leuk dat ik nu vele jaren later nog steeds contact met met meerdere oud-klasgenoten uit die tijd. Mijnheer Gerard Verbeek zal ik ook nooit vergeten: bedankt voor de geweldige tijd!

  Martin Luther Kingschool, 1976

  Met veel plezier denk ik terug aan mijn tijd op het Eckart Collega, wat heb ik véél thee gedronken met Karin Brugel, Inge Mennen, Janne van Roy, Pascal School, Marjolein Pasanea, Judith Dödelein de Win en ik vergeet vast nog een heleboel namen.

  Met veel plezier denk ik terug aan mijn tijd op het Eckart Collega, wat heb ik véél thee gedronken met Karin Brugel, Inge Mennen, Janne van Roy, Pascal School, Marjolein Pasanea, Judith Dödelein de Win en ik vergeet vast nog een heleboel namen. Ik heb weinig - goede? - herinneringen aan leraren, inmiddels zijn enkele nu wel een collega van me geworden, apart!

  Eckartcollege (nu onderdeel..., 1981

  ?