Antoinette Martin van den Berge

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Antoinette Martin van den Berge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Antoinette Martin van den Berge heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De zalige tekenlessen van juff.

  De zalige tekenlessen van juff.Pip, beppen met vriendinnen in de pauze, een gang vol tafels met pasen of kerst? Vette schoolfeesten en geschiedenislessen v.e. oudere dame, en later een jongere. Aarderijkskunde, en kooklessen, lekker taarten bakken! Helaas ook een hele nare ervaring, toen we in de aula bij elkaar werden geroepen, omdat een medeleerling was overleden, Marleen. Later de examenfeesten, leraren liedjes laten zingen, die ze pas 10 min. ervoor hoorden en moesten instuderen. "Wat ruist er door het struikgewas?" door de lerares Frans, dat was puur zweten voor haar. Het was een heel leuke school! Achteraf helaas het "pret pakket" gekozen....

  Boshuizen, 1982

  Maar 1 jaar op deze school geweest.

  Maar 1 jaar op deze school geweest. Dit was een zeer zwaar jaar. Niet prettig. M`n zus overleden en veel gepest. Alleen eten in een hele grote kantine en eenzaamheid. Een lieve leraar voor handenarbeid, helaas is hij weggetreiterd! Wat heel goed is bijgebleven zijn de echt zalige geschiedenislessen van een verwarde mr. Drift. En de fijne tekenlessen van een roodharige leraar die moest bukken om door de deur te kunnen.

  Scholengemeenschap De Nieuw..., 1978

  De allereerste dag in de 1e klas, kreeg je een doos met gekleurde blokjes met je naam erop.

  De allereerste dag in de 1e klas, kreeg je een doos met gekleurde blokjes met je naam erop. Aap,noot,mies om nooit te vergeten. Een boon planten en zien hoe dat groeide. Voor de eerste keer verlieft geworden. Juf Zweers en de grootste klas ooit (voor zo ver ik weet)met 42 leerlingen. De tafels uit je hoofd leren, in de 2e. Breuken. De konijnenhoop in het midden van het gebouw. Schaatsen op het verlaagde plein. De zgn. Olympische binnen en buiten spelen. En er was een keer een heel groot feest wegens het zoveel jarige bestaan van de school. Naar het strand voor een zandbeelden wedstrijd, op de boerenkar terug naar school en op het schoolplein stonden allemaal kraampjes. Erg leuk! Engeland was een belevenis. Mijn uitwisselgirl was niet al te aardig en wilde steeds naar Henk v.d.Oever. (In love!)Maar de uitwisseling zelf was echt helemaal geslaagd. Sito toets, Pfoeh! Dan een school uitzoeken met je ouders en meester Vermeulen. Een keuze voor de rest van je leven.... Het was een superleuke school!

  Hoornes school, 1972

  ?