Bekijk het volledige profiel van Antoinette Kramer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Antoinette Kramer heeft 10 klassenfoto's en kent 77 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Deze school was vlak bij ons h...

Deze school was vlak bij ons huis in de M. Nijhoffstr. Ik herinner me juffrouw Ernsting. Zij had een zieke moeder en ging dan tussen de middag naar huis en nam ons als kleuters soms mee. Moest toen naar een andere juf bij een locatie bij de kerk. Kon daar niet wennen en mocht weer terug. Zag de naam Annemieke Klaassen. Daar heb ik mee gespeeld, zelfs toen wij verhuisden naar Osdorp. We moesten de speelplaats delen met de "openbaren". Er was een lijn geschilderd en daar mocht je niet overheen. De naam Peroulie ken ik via het werk van mijn (overleden) man. Misschien wel een collega. Elsje heeft een ernstig auto-ongeluk gehad in die tijd. Was er ook niet een juffrouw Hazes? De naam Joke Beljaars komt mij ook heel bekend voor.

2004, Antoinette Kramer

Heb op deze school gewerkt als...

Heb op deze school gewerkt als beginnend leerkracht. De klas van Arno Valenkamp, Robert Rotteveel ,Jans,Richard Laning, Arthur, Yvonne en ik weet nog veel meer kinderen. Het was mijn eerste echte klasje. Heb met veel verdriet gedwongen afscheid genomen van deze school(werd boventallig) Samen met Conny Bak hebben we nog een musical gedaan. Heb nog heel lang contact gehad met meester Borstel. Een geweldige man!!! Was een fijne school om op te werken.

2003, Antoinette Kramer

Voor mij was alles vrij chaoti...

Voor mij was alles vrij chaotisch. Leraren die zeiden dat ze zelf nog nooit voor een lagere school hadden gestaan; of je ze kon helpen. En dan begin je zelf pas! Soms beweerden ze zaken, die niet strookten met de realiteit. Heb het meeste geleerd later, in de praktijk. Ik had me bij deze opleiding iets heel anders voorgesteld. Muziek werd goed en gedegen gegeven!(de heer Peelen) Ik vond dat er een raar sfeertje in onze klas heerste. Links, maar wel onverdraagzaam.

2003, Antoinette Kramer
?