Bekijk het volledige profiel van Antoinet Schimmelpenninck en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Antoinet Schimmelpenninck heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Beetje kakschool was het wel. ...

Beetje kakschool was het wel. Veel geleerd van Bokelman (Bokelhoofd). Altijd als de dood voor Stekelenbos, die zo hard je hand schudde (en de bel). Thee rondbrengen aan de leraren die je dan plaagden om nog twee korreltjes suiker aan de thee toe te voegen. Juffrouwen Nelson, Koen en van Tiel, meesters van Dijk en Huisman en dan Bokelman. Nog op schoolbankje met ingebouwd inktpotje gezeten en met kroontjespen geschreven in de eerste klas. Ben op zoek naar Evelyn Gremmer, een hartsvriendin in die tijd. Grote liefde was Mark-Jan die slechts tijdelijk bij ons op school vertoefde. Helaas lag ik tijdens die ene reünie in 1998 net op mijn kraambed...

2010, Antoinet Schimmelpenninck

de school was vlak om de hoek ...

de school was vlak om de hoek dus ik was altijd op het nippertje. Heb veel met juffrouw Nat in de pauzes gewandeld en gepraat, en enorm veel van haar geleerd. Bleef zitten in de 2e en heb daar toen een feestjaar gehad met enorm hechte vriendenkring rondom Vastert v Aardenne. Veel bonte avonden meegespeeld. Kleren uitzoeken bij Hoppezak in Leiden, wat een avontuur! Zalige schooltijd.

2010, Antoinet Schimmelpenninck
?