Bekijk het volledige profiel van antoinet netty Bruyn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

antoinet netty Bruyn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Er is een fout opgetreden!!!Ik...

Er is een fout opgetreden!!!Ik heb maar een jaar op de Louisa school gezeten.....Alles wat onder die school staat vermeld gelt voor de Edith Stein school aan de Gregorius laan,die helaas is afgebroken net als de Jongens school ernaast jammer.

2013, antoinet netty Bruyn

Ik zat bij jufvrouw Raes in de...

Ik zat bij jufvrouw Raes in de klas.Heb niet zolang op deze school gezeten had het helemaal niet naar m"n op deze school.Ben toen zelf naar. mijn oude school op de Egge gegaan De Edith Steinschool van l961 tot 1966 Naast de kerk op de st.Gregoriuslaan Meisjes school dus.Deze school is nu afgebroken.We lagen tussen de Pastreurstraat en de Kochstraat.Een paar namen van mijn klasgenoten.Marianne David mijn vriendin,Jeannie Kole,Mieltje van Manen,Aaltje van Mechelen,Marianne Ampts,Mira Bontemps,Trees Houben,Angelien Heugen,Marianne Wijwiol,Annie en Tila Lenoir,Suzan v.d.Sterren,Annie Hubbers,Mariet Peters,Marijke Latten,Wilma Timmermans,Jeannie Heynse,Sjana Bloemen,Marianne Borgmans.Onze Juffen Juffr.Spronck 3de klas,Juffr.Stevelmans 5de klas en volgens mij Juffr.Leonora ik dacht in de 2de en 4de en Juffr.Raes in de 6de.We hebben en Riunie gehad in 1991 of 92 Dat was heel gezellig en leuk.

2011, antoinet netty Bruyn

Ik kan me niks meer herrinnere...

Ik kan me niks meer herrinneren van deze school maar heb er wel op gezeten.Oh,ja de Nonnen hadden grote kappen.Dat is wat ik me Herrinner.

2011, antoinet netty Bruyn
?