antje van devorstenbosch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van antje van devorstenbosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  antje van devorstenbosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  leuk om zoveel bekende namen te lezen,ik zou het leuk vinden als er weer eens een reunie zou komen,ben benieuwd hoe het met iedereen gaat.

  leuk om zoveel bekende namen te lezen,ik zou het leuk vinden als er weer eens een reunie zou komen,ben benieuwd hoe het met iedereen gaat.......

  2006, antje van devorstenbosch

  ik kan me murat nog herinneren hij vertelde altijd van die leuke moppen.

  ik kan me murat nog herinneren hij vertelde altijd van die leuke moppen.en esther uit nieuw-vennep. ook herinner ik me kleine frankie zo een beetje de kleinste van de klas.

  2004, antje van devorstenbosch

  ik weet nog dat ik smoor verlieft was op jeffrey(net als ongeveer alle meisjes uit klas 6)en dan gingen we liefdesbriefjes schrijven .

  ik weet nog dat ik smoor verlieft was op jeffrey(net als ongeveer alle meisjes uit klas 6)en dan gingen we liefdesbriefjes schrijven .echt lachen om aan terug te denken. ik kan nog veel mensen herinneren joost,martijn,frank , simone ,nicole,irina,frank,martijn,jiske(?)en nog veel meer ben benieuwd hoe het met jullie gaat.

  2004, antje van devorstenbosch
  ?