Anthony Ketelaars

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anthony Ketelaars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anthony Ketelaars heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet heel weinig meer van deze school.

  Ik weet heel weinig meer van deze school. Heb wel een jaar in een depandance in Zwaneveld gezetten. Eerst op de streekschool gebouw en later in een voormalig kleuterschool gebouw. Daar hebben we met z'n allen veel plezier gehad zonder toezicht van leraren en concergie. Een nederlandse leraar die met een Honda civic aan kwam scheuren en soms zijn les uren verkletste met moppen. Die later van school werd gestuurd. Kan iemand mij de namen noemen die op de foto staan. Ik niet meer.

  Stedelijke scholengemeensch..., 1976

  In 1972 kwam vanuit Australie in nijmegen.

  In 1972 kwam vanuit Australie in nijmegen. Ik kwam in laatste paar maanden klas 4 bij meester Vendel, daarna klas 5b bij meester Joosten, klas 6b meester vd Berg. Ik heb na mijn lagere school tijd geen kontakt gehad met iemand van de Eikenhorst. Ik heb de pasfoto's die wij kregen in die tijd erbij geplaatst. Ik zou het leuk vinden als iedereen van de klassen 6a en 6b zijn verhaal plaatste op deze site.

  De eikenhorst, 1972

  ?