Ans/Jansje Boonen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans/Jansje Boonen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Ans/Jansje Boonen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ben net bekend met deze site, zie al veel bekende namen en de herinneringen komen boven.

  Ben net bekend met deze site, zie al veel bekende namen en de herinneringen komen boven. Alle verliefdheden (zal ze niet allemaal opnoemen, eentje misschien, Jan Verkaik en de "streken" die we uithaalden en waar ik nu niet meer aan durf te denken komen boven. Ga op zoek naar foto's uit die tijd (ergens in een oud fototboek) en hoop dat er mensen zijn die mij herkennen. Ben heel benieuwd.

  2004, Ans/Jansje Boonen

  Mijn liefste vak was gymnastiek (meester Meijer), mijn liefste meester was meester de Boer en juf Ekens die mij alle beginselen van lezen en schrijven heeft bijgebracht (goed gelukt).

  Mijn liefste vak was gymnastiek (meester Meijer), mijn liefste meester was meester de Boer en juf Ekens die mij alle beginselen van lezen en schrijven heeft bijgebracht (goed gelukt). Ik ben nog maar net attent gemaakt op deze side daarom is dit nog niet zo uitgebreid. Ik ga op zoek naar mijn oude foto's Even vluchtig gekeken op de site en herken al veel namen, mensen. Ben heel benieuwd.

  2004, Ans/Jansje Boonen
  ?