Bekijk het volledige profiel van Ans Wevers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ans Wevers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik kan me er niet zo heel veel...

Ik kan me er niet zo heel veel van herinneren. Mijn medeleerlingen kwamen vanuit allerlei plaatsen in Brabant en Limburg. Veel hechte vriendschappen zijn er volgens mij in die tijd niet ontstaan. Ik raakte daar bevriend met Monique van Gogh uit Deurne maar na verloop van een paar jaar is deze vriendschap toch ook verwaterd. In de praktijk bleek toch al snel dat veel van de dingen die we geleerd hadden (zoals steno en handelscorrespondentie) al redelijk gedateerd begonnen te raken. Ik heb er toch veel van opgestoken en het was een goede basis voor het arbeids-leven. Van de leraren/leraressen kan ik me ook niet meer zo heel veel herinneren. We hadden een hele leuke leraar Nederlands, met lange haren en flaporen (weet zijn naam niet meer). Veel gelachen hebben we bij de workshop waarbij we ons moesten opmaken. Sommigen zagen er uit als clowns (droegen normaal nooit make-up). We hebben er zelfs nog fotos van gemaakt.

2004, Ans Wevers

Veel kan ik me niet meer herin...

Veel kan ik me niet meer herinneren. Het waren van die houten lokalen achter de kerk. Er waren wel lieve juffen. Ik heb bij juffrouw Mariëtte en bij juffrouw Helma gezeten. Juffrouw Jansen vonden we altijd heel erg streng.

2004, Ans Wevers

Rondjes lopen rond het schoolp...

Rondjes lopen rond het schoolplein. Iedereen in de 2e klas massaal aan het roken, omdat het pas vanaf de 3e klas was toegestaan. Het bakkertje op loopafstand, het muurtje waar we na schooltijd nog even bleven kletsen, in de zomer onder het genot van een ijsje. De sportavonden, waarbij we na afloop altijd nog even langs het kanaal reden, om te kijken of er geen hoeren stonden. De contactdagen in 4 HAVO, waarvan wij de laatste groep waren die het mee mochten maken. Meneer Franken, waar je altijd heel zachtjes door de gang moest lopen, omdat je je anders meteen kon gaan melden. Café Denis, ideale plek om te spijbelen.Onze fietstochten naar de Achelse Kluis, waarbij we in Valkenswaard al de nodige alcoholische versnaperingen achter onze kiezen hadden en we blij waren als we de Kluis bereikt hadden. Vrienden uit die tijd waren René de Vroome, Ton Mooren, Caroline Aerts, Dirk Posthumus-Meijes, Gabriël (waar ik mee getrouwd ben) en Joris Wevers, Geert Jan Janssen, Susan van Diessen, Marijke v.d. Reek, Anky v.d. Looij

2004, Ans Wevers
?