Ontdek PLUS

Ans van Nifterick

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans van Nifterick en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ans van Nifterick heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deeltijd Nederlands.

  Deeltijd Nederlands

  universiteit utrecht, facul..., 1990

  In tegenstelling tot anderen heb ik aan de Breitnerstraat weinig leuke herinneringen: er hing altijd een vieze zweetlucht en de sfeer was bepaald benauwend: te strenge docenten (op het ridicule af) en wijdverbreide kliekjesvorming van een groot aantal kak

  In tegenstelling tot anderen heb ik aan de Breitnerstraat weinig leuke herinneringen: er hing altijd een vieze zweetlucht en de sfeer was bepaald benauwend: te strenge docenten (op het ridicule af) en wijdverbreide kliekjesvorming van een groot aantal kakkineuze types. Ben nog 1x op een reünie geweest, in 1980 ongeveer, maar al bij het betreden van het gebouw viel diel sfeer weer als een stoffige deken over me heen... jammer van drie verloren jaren.

  Lyceum Maria Virgo, 1959

  Op het St.

  Op het St. Liduinalyceum (zoals de school toen nog heette) heb ik alleen de laatste vier jaren gezeten: 3A, 4A, 4AC en 5A. Ik heb nog contact met enkele andere oud-leerlingen.

  Spieringshoek, 1962