Bekijk het volledige profiel van ans Schut en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

ans Schut heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na de lagere school ging ik na...

Na de lagere school ging ik naar de huishoudschool in Ulft. Dat waren mooie jaren, waarin je merkte dat je zelf veranderde, je werd vrijer en volwassener. Het was best wel een strenge school mede door Mej.Peters, niet door iederen erg geliefd mijzelf meegerekend. Engels vond ik een fijn vak, de taal sprak mij aan maar onze leraar: Rysavy?sprak mij ook erg aan, ik was een beetje verliefd op hem. Leerlingen van de huishoudschool werden over het algemeen graag aangenomen bij sollicitaties vooral bij verzorgende beroepen. De school had wat dat betreft een goede naam en ik zat er ook op!!!

2013, ans Schut

Ik kon met iedereen in de klas...

Ik kon met iedereen in de klas goed overweg. Opvallend vond ik Melle Daamen, die elke dag naar school werd gebracht en dat zijn vader directeur was van de toenmalige D.R.U. Ik had verder veel contact met mijn eigen broers en zusters die ook op deze school zaten. Meester van Doorn vond ik erg aardig, en hij kon zo mooi en boeiend vertellen bijvoorbeeld over "het Bosmannetje". Iedereen was stil als hij vertelde. Vele leerlingen zijn met dat verhaaltje opgegroeid. Wie kent niet de woorden WEE.WEE en shrok ervan?

2013, ans Schut

Ik was best een rustig type op...

Ik was best een rustig type op school. Mijn schooltijd verliep goed Kon wel met iedereen speciaal met Alberdien Jansen. Ik vond taal heel fijn, rekenen moeilijk, deed graag tekenen. Op zolder vond ik altijd leuk om te knutselen. P.S. schoolmelk.......afschuwelijk!!!

2013, ans Schut
?