ans notten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ans notten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ans notten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heb een geweldig leuke tijd op school gehad, de stages vond ik altijd iets minder.

  Heb een geweldig leuke tijd op school gehad, de stages vond ik altijd iets minder. Het samen zingen op school heeft het meeste indruk op me gemaakt. Vriendinnen in die tijd waren Loes van Beek,Ingeborg Ollofsen,Hanneke Semler en Hannie Zwaan. Wie ik me ook nog goed herrinner is Jeroen Prent, één van de weinige jongens op school. Leraren die ik me nog herrinner zijn: Paul,Jo Kors, JOjo,Bert Buurman, Klaas Reininga. Jaque Arnoldi, Wil Michels en natuurlijk Wil Notten. Die laatste zie ik nog steeds hij is nl. mijn zwager.

  2003, ans notten

  Terugdenkend was het een fijne tijd.

  Terugdenkend was het een fijne tijd.Je had in die tijd twee verschillende types de soultypes en de spijkertypes. Ik was meer het spijkertype en dus in de minderheid.De leraren die ik mij herrinner zijn Otemans,Aarts,Barends, Bayens,Michielse,v.d. Berg,Doome,Molle en onze leraar frans dat was mijn favoriet. Ik ben zijn naam kwijt.We kregen bij hem altijd lotto in het frans om de franse getallen te leren kennen. Ook draaide hij vaak franse chansons, "cést une beau roman"is er één van. Despetter in die tijd was Hugo de Vries. Onlans heb ik weer kontakt gehad met Lilian Driessens. OOk Coby v.d. Loop en Belinda Dubbeld zie ik nog wel eens.

  2003, ans notten
  ?