ans siemons

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ans siemons en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  ans siemons heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik herinner mij dat we een juf hadden die moorlag heet, bijnaam moos, ik was die tijd erg naief, dus deed ik erg beleefd en groete haar met" dag juffrouw moos", weet alleen dat ze toen erg kwaad werd.

  ik herinner mij dat we een juf hadden die moorlag heet, bijnaam moos, ik was die tijd erg naief, dus deed ik erg beleefd en groete haar met" dag juffrouw moos", weet alleen dat ze toen erg kwaad werd. ik had een vriendin Sari Corbet die woonde in Naarden tussen de middag ging zij mee naar mijn huis om een broodje te eten, zou zo graag willen weten of ze nog in Nederland woont, haar moeder was een Americaanse. ik kan mij nog een Yvonne herinneren, zij was 15 september jarig 2 dagen voor mij,ook Josien de Kruik.

  2004, ans siemons

  ik volgde de opleiding ziekenverzorging werkte in zonneglore, kwam naar school met de taxi, in mijn klas zat Lily Wadners waar ik veel mee optrok.

  ik volgde de opleiding ziekenverzorging werkte in zonneglore, kwam naar school met de taxi, in mijn klas zat Lily Wadners waar ik veel mee optrok

  2003, ans siemons

  de spelletjes op het schoolplein konniginne dag mijn vriendinnen Anita Roozeboom Nellie Vos favoriete leraar juf Kooi, het tuffen van meester van Pijlen,ook zat ik bij deVerwelius broers in de klas.

  de spelletjes op het schoolplein konniginne dag mijn vriendinnen Anita Roozeboom Nellie Vos favoriete leraar juf Kooi, het tuffen van meester van Pijlen,ook zat ik bij deVerwelius broers in de klas

  2003, ans siemons
  ?