Ans Haagsma-Roest

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans Haagsma-Roest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  Ans Haagsma-Roest heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 10

  Hier weet ik echt niet veel meer van.

  Hier weet ik echt niet veel meer van. Ja ver lopen van huis naar school. De trappen in het school gebouw maar verder echt niets meer.

  2004, Ans Haagsma-Roest

  KLAS Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  KLAS Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ Nu de pomp (agent) opleiding docent R. Van de Haar, prima man gaf goed les...maar ook nu best veel pob uurtjes omdat we al behoorlijk wat stof hadden gehad. Eigenkamer op de veteranenafdeling (30+ers) en een eigen wc en douche. (4 man op een etage) We waren klas RRRRRrrrrrrrrrrr en hebben een goede naam achter gelaten, men was blij dat de school dicht ging en van ons verlost was. Erg leuke periode, veel sport en vissen in de vijver (karpers )en ook nog eens goed eten (1 per mens).

  2004, Ans Haagsma-Roest

  Veel POB (plat op bed) uren, leuke groep (pops) veel zelfstudie, de bar, INGE de kantine (bar) juf, brandblussers, 's avonds te bieren of dansen met de groep, kamergenoten Q en Sandra, bierspel, veel vollybal in de avonduren, gezamelijk hardlopen, zwemmen

  Veel POB (plat op bed) uren, leuke groep (pops) veel zelfstudie, de bar, INGE de kantine (bar) juf, brandblussers, 's avonds te bieren of dansen met de groep, kamergenoten Q en Sandra, bierspel, veel vollybal in de avonduren, gezamelijk hardlopen, zwemmen en zaalvoetballen en dan natuurlijk.....docent BEN en Henk

  2004, Ans Haagsma-Roest
  ?