Bekijk het volledige profiel van ans docter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

ans docter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De St Jozef school...........d...

De St Jozef school...........de school met Meneer Wouters die de bel de gehele pauze achter op zijn rug mee droeg De school waar ik met Helmi Folkel,naar huis liep en in de middag door haar vader Ewald weer naar toe werden, gebracht,jaren hebben wij dit gedaan en volgens mij was Agnes haar nichtje daar ook bij en misschien ook later haar zusjes en broer Peter.... Ik ben ondertussen in de gezondeids zorg terecht gekomen en werk in de ggz en verslavings etc als verplk. Woon al vanaf mijn 18 de in Arnhem en met veel plezier.

2014, ans docter

Na het LHNO kwam ik op deze sc...

Na het LHNO kwam ik op deze school om mij te orienteren een baan te gaan zoeken in de gezondheisdzorg!! Ik wist toen nog niet wat ik precies wilde dus de OVB en Inas was een zeer goede keuze! De anatomie lessen van een vrouwelijk oud huisarts staan mij nog zeer helder voor ogen,zij ging langs het abattoir en nam dan inwendige organen mee van de varkens!dwars gestreept spier weefsel eierstokken etc geweldig!! dit heb ik nooit vergeten,mijn Inas opleiding was een van de beste opleidingen en denk daar met veel plezier aan terug. Mw Zwart was lerares engels zij maakte de lessen erg leuk al in die tijd,ze was een elegante vrouw en maakte veel indruk op mij. Helaas kan ik mijn klasgenoten niet meer zo goed herinneren. Annelies Stoffels is nog een naam want ik zou met haar samen stage gaan lopen in Stichse Hof in Laren en daarna naar Zon en Schild te Amersfoort. Ook kan ik mij goed herinneren dat we buiten of in het fietsenhok ons bammetje zaten te eten. Een vooral tekende ook ons afscheid van de school en dat was de treinkaping in Beilen en Wijster volgens mij........ Wij hadden ook een klasse docente ik kan haar naam niet meer herinneren Mw v Maanen ze had vaak vlechtje en blond haar en daarin soms strikken en vaak kleurrijk gekleed....... Nou dat was in een noten dop . Ans Docter heeft de herinneringen aan de Kemennade school te Doetinchem

2014, ans docter
?