ans dijkhuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ans dijkhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ans dijkhuizen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo Cobie.

  Hallo Cobie.Ik heb me zelf gevonden op de klassefoto van jou.Volgens mij is het de 5 klas 1959.Het is niet Cees v.Popering maar Wim.Er zijn nog wat gezichten die ik herken zoals Hennie Brouwer waar ik naast zit.Nannie Toet.Tineke de Koning Annie Postuma Herman Simonis Ton van Weelde Bertje en Pim.Verder zie ik wel bekende gezichten maar namen weet ik niet.Mocht jij informatie hebben die ik niet heb,vermeld dat dan s.v.p.op jouw site of op de mijne Groetjes Ans. p.s.Als je informatie van mij wilt laat dat dan weten.

  Prinses Beatrix school (voo..., 1953

  Ans Dijkhuizen is mijn naam en ik heb maar twee jaar op deze school gezetenIkzat in de klas met Nany Toet Ria v.

  Ans Dijkhuizen is mijn naam en ik heb maar twee jaar op deze school gezetenIkzat in de klas met Nany Toet Ria v. Popering Joke v. Biezen Nel v. Oord en ene Nel(Nelleke)werd ze door de leerkrachten genoemd. Namen van leraresse weet ik niet meer.De fijnste les vond ik altijd naailes.Ik heb maar twee jaar op deze school **********n toen gaan werken en in 1968 getrouwd en heb een dochter en een zoon en inmiddels twee kleindochters .

  Chr. Scholengemeenschap Maa..., 1960

  ?