Ans Bartelsman

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans Bartelsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ans Bartelsman heeft 19 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan deze school heb ik niet zoveel leuke herinneringen.

  Aan deze school heb ik niet zoveel leuke herinneringen. Het schoolgebouw kwam bij mij somber over. De leerkrachten vond ik niet bijzonder. Het enige goede wat ik van de Jeroen-mavo heb overgehouden is, toen mijn klasgenoot, nu al 32 jaar mijn echtgenoot.

  RK Jeroen Mavo/MULO/ULO, 1973

  Op het schoolplein moesten we bij de eerste zoemer in de rij van je klas gaan staan.

  Op het schoolplein moesten we bij de eerste zoemer in de rij van je klas gaan staan. Bij de tweede zoemer rij voor rij naar binnen. De vloeren in de gangen hadden zwarte tegeltjes langs de kant. Daarlangs moest je in rijtjes naar je klaslokaal lopen. En dit alles met je mond op slot. Namen van leerkrachten. Juffrouw de Wit, Juffrouw Jansen, de heer Schoffelmeer(hoofd van de school) Juffrouw Kuipers.

  Heilig Hartschool, 1963

  Ik ging om met Ineke Willemse, Gerard Cornelissen, Martin Guichelaar, Peter van Deursen.

  Ik ging om met Ineke Willemse, Gerard Cornelissen, Martin Guichelaar, Peter van Deursen. Leuke leerkrachten, Rob Bulte was wel een favoriet van velen.Meneer de Graaff was een toffe man. De Don Bosco-feesten waren altijd gezellig. Wandel-en fietsspeurtochten met door leerkrachten bezette contrôleposten. Leuke herinneringen aan.

  Don Bosco LEAO, 1969

  ?