Bekijk het volledige profiel van Ans Agteres-Kuiper en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ans Agteres-Kuiper heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik had het niet naar m'n zin o...

Ik had het niet naar m'n zin op deze school. Het was niet moeilijk, maar wel erg veel! De werkdruk was heel hoog! Naast studeren moest je veel opdrachten uitvoeren en stage lopen op verscheidene kleuterscholen met alle werk van dien. De directrice was een non: zuster Josephine, een nare vrouw. Ik heb zeer slechte herinneringen aan haar! Het was echt een meisjesschool. Hier volgen een aantal namen: Corry ten Barge, Maria Stammers, Ineke Heusken, Lorette Sprakel, Marie-José van Osch, Melanie ter Horst, Lilian .......en ikzelf Ans Kuiper. Namen, die ik nog weet van leraren: dhr. Schouten, mevr.van Wijngaar den, mevr. Tippe, ..........- Het schoolgebouw had veel klassen beneden en boven. De trap was hele- maal recht ( geen bocht erin ) .Er was ook eent soort van kleine gymzaal beneden, daar kregen we het vak ritmiek, er was een observatieruimte, van waaruit je de kleuters kon observeren, maar dan konden ze jou niet zien.En er was een handenarbeid-tekenlokaal. Buiten hadden we een plein en een prakje. In de pauzes gingen we vaak wat lekkers halen bij de bakker in de buurt. In de lunchpauze zaten we vaak bij restaurant AB aan de overkant van de weg naar Gronau.

2013, Ans Agteres-Kuiper

Weet niet meer zoveel namen, G...

Weet niet meer zoveel namen, Gerda ter Woerds, Thera Tank, Janny te Woerd( geëmigreerd naar Canada )......... meester v.d. Wetering, juffrouw Hoitink, meester Weeink, meester Koenders ( hoofd v.d. St.Jozefschool), juffrouw Koenders..........

2013, Ans Agteres-Kuiper
?