Bekijk het volledige profiel van Anouschka jansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Anouschka jansen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

kwam van rotterdam ging naar a...

kwam van rotterdam ging naar amsterdam, deed de ovdb opleiding van apo-ass weet dat brenda in de klas zat haar vriend heette toen ook dennis, en ruth die was toen zwanger ,de baby kwam ook mee naar school en tijdens recepteren praktijk waren we meer met de kleine bezig dan met de les.

2004, Anouschka jansen

maar 2 jaar op deze school gez...

maar 2 jaar op deze school gezeten (voor apothekers-ass opleiding)ben daarna naar amsterdam verhuisd en daar verder de opleiding gedaan, wel herexamen moeten doen en dat moest in rotterdam en daar dus toch geslaagd,vooral het tweede jaar kan ik me goed herinneren, paulien , irene, isabelle, jeannette, iris niet te vergeten erg leuke klas veel lol heb nog wel wat foto's van bv naar de efteling samen met iris , irene en paulien.

2004, Anouschka jansen

ik zat meestal op de rode krui...

ik zat meestal op de rode kruislaan, maar vooral in het examenjaar (mavo) moesten we veel naar de rotterdamse weg vooral voor biologie en scheikunde. ging vooral in het laatste jaar veel met marieke de snayer om

2004, Anouschka jansen
?