Ontdek PLUS

Anouk de Klerk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anouk de Klerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anouk de Klerk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mensen die mij zijn bijgebleven: Barbara Ligtvoet (vader had bakkerswijk en woonde op nummer 77), Claudia van Zuiden (had thuis een hele hele hele grote hond) en heb ik recentelijk op Facebook teruggevonden (heel blij mee) Marjolein Hekkelman en ik liepen

  mensen die mij zijn bijgebleven: Barbara Ligtvoet (vader had bakkerswijk en woonde op nummer 77), Claudia van Zuiden (had thuis een hele hele hele grote hond) en heb ik recentelijk op Facebook teruggevonden (heel blij mee) Marjolein Hekkelman en ik liepen elke dag van en naar school, Hans Blancke stotterde heel erg maar had er lekker maling aan (goed zo Hans! Vond ik toen al), mooie verhalen die Theo Sluik kon vertellen (Sjakie en de chocolade fabriek) Belinda Moelee (zelfde haar als ik), Linda Bakhuijsen (woonde bij je opa en oma), Chimene Meeder (onderdeel van een tweeling). En natuurlijk Junior Cruden (nooit geweten dat hij Louis heet), die plaagde ik altijd, zat aan zijn billen (kneep ik erin?) en was helemaal weg van hem destijds. Hoe meer ik nu ga schrijven des te meer herinneringen komen er terug. Zou het leuk zijn om een reunie te houden?

  Bijlmermeerschool, 1970