Anoek Vincent

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anoek Vincent en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anoek Vincent heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Laatste jaar van mijn studie breng ik hier door.

  Laatste jaar van mijn studie breng ik hier door. Heerlijke erasmuservaring...

  Universidad de Alcalá, 2006

  De colleges frans, spaans, grieks, nederlands, filosofie, economie, recht, sociologie, vertaalwetenschap, informatica, journalistiek.

  De colleges frans, spaans, grieks, nederlands, filosofie, economie, recht, sociologie, vertaalwetenschap, informatica, journalistiek... En natuurlijk de internationale weken, de kerstmarkt in München, Nacht van de student en alle Belgen die ik heb leren kennen!

  Hoger Instituut voor Vertal..., 2001

  Veel goede herinneringen, van de wendagen tot de stunt: fietswerkweek in de 3e met Roeleven, Dees en Nieuwenhuizen, de projectweek in Gouda, Rome-reis!!!, Kerstconcerten, Lustrum (2x), de La Bamba op de OB/BB-feesten, met Floor door de sneeuwstorm en -20°

  Veel goede herinneringen, van de wendagen tot de stunt: fietswerkweek in de 3e met Roeleven, Dees en Nieuwenhuizen, de projectweek in Gouda, Rome-reis!!!, Kerstconcerten, Lustrum (2x), de La Bamba op de OB/BB-feesten, met Floor door de sneeuwstorm en -20°C op de fiets naar school, het concert van BED waar we dankzij mw van der Bergh vooraan stonden....zo kan ik nog wel even doorgaan!

  Erasmus College, 1995

  ?