Ontdek PLUS

Anny van Diggelen

Kent 15 personen

NA , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anny van Diggelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anny van Diggelen heeft 0 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het eerste jaar gingen we zaterdagochtend nog naar school.

  In het eerste jaar gingen we zaterdagochtend nog naar school. Dinsdag- en donderdagmiddag waren we altijd vrij. We fuseerden met de Geref. Mulo en toen gingen we naar die locatie i.p.v. het Hid Heroplantsoen. Ik zat o.a. bij Anny Brinksma in de klas. We hebben onze namen in de 1e klas veranderd van Annie naar Anny. Dat was mooier, vonden we. Ook herinner ik me Ieke de Haan, Wieke Labordus, Betty Zijlstra, Jannet Zijlstra, Attje Zijlstra (Hieslum), Grietje Postma (Tjerkwerd). Met Grietje zat ik later ook in de Vormingsklas op Nijenhove.

  CVO-ULO, 1966

  In Vormingsklas A met 13 meisjes.

  In Vormingsklas A met 13 meisjes. De gymleraar (Post?) heeft ons volleybal geleerd. Mooi aantal natuurlijk: 2 x 6 en 1 reserve. Hij heeft me enthousiast gemaakt voor de sport. Ik heb het in competitieverband gespeeld tot voorjaar 2006. Nu fluit ik nog en ik coach een team. Ik herinner me (ik kijk even naar de foto in Vormingscentrum De Drieklank in Veenwouden):Grietje Postma, Sietske, Francis, Meta, Lia, Eelje, Jolina, Wiepie, Gerrie. Juf Boerema, Juf Visser.

  Nyenhove, 1970

  Bij juf Zuiderhof in klas 1 en 2 Bij meester Sipke Plat in klas 3 en 4 Bij meester de Vries in klas 5 en 6.

  Bij juf Zuiderhof in klas 1 en 2 Bij meester Sipke Plat in klas 3 en 4 Bij meester de Vries in klas 5 en 6

  De Earste Trimen, 1960