Anny Emma Gerritsen van der Hoop

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anny Emma Gerritsen van der Hoop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anny Emma Gerritsen van der Hoop heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De lagere school heb ik doorlopen met mijn 4 zussen en 3 broers.

  De lagere school heb ik doorlopen met mijn 4 zussen en 3 broers. Het was een mooie tijd en ik denk er met plezier aan terug. Vooral meester v/d Schaaf, die zo "mooi" viool kon spelen. Waarschijnlijk hadden de leeftijd niet, dat we zijn kunst konden waarderen. Meneer de Vries en juffrouw Annie Klein gingen met ons mee naar de U.L.O., dus die kregen we gewoon nog een keer. Meneer Laverman was onze "bovenmeester".

  Schefferschool, 1947

  Mijn herinnering aan de MULO is goed.

  Mijn herinnering aan de MULO is goed. Wij waren de laatste, kleine klas, na ons werden de klassen behoorlijk groter. Mijn vriendinnen waren: Henny de Haan, Jeltje Runia en Nanke Terpstra. Meester Nauta was een fijne leraar, Mevr. Annie Klein was een kei in Frans en Nederlands. Er was discipline op school. Mijn favoriete leraar was Oldenburg. Ik denk met veel plezier terug aan de schoolreisjes, voor mij een hoogtepunt van het jaar, vooral als je een paar dagen ging. Voor de meesten van ons de enige vakantiereis per jaar. Anny Nauta.

  chr. mulo, 1953

  ?