Anny Coolen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anny Coolen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anny Coolen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mw.

  mw. Frauenrath klas 1,mw.Herpers klas 2, mw. Rinkens klas 3, mw. Poock klas 4 mw. Latten klas 5 en in de 6e klas dhr. Simons tevens hoofd van de school. Met Lenie Flutsch ging ik altijd naar school, die woonde op de Berenbosweg (Rolduc) en ik toen in de Deken Duetzlaan

  St. Agnesschool, 1954

  Mw.

  Mw. Moers, Mw. Franssen, Dhr. Grond. dhr. Amkreutz dhr. Schengenga, waren leerkrachten op deze school Zr. Mere Theresine was het hoofd (klein venijnig nonnetje) het was verder de tijd van mijn leven op deze school. Ben in 1964 geslaagd voor de mulo en 3 weken daarna zijn we met de hele familie naar Tilburg verhuisd (vond ik verschrikkelijk) De vriendengroep uit 1963/1964 waren Elfie Meijer, Gertie Ogrinc, John Heijltjes Wim Heijmans Bernadine Soder Marita Tribels Tom Schatorje Kees Jung en nog meer De jongens waren van de broedersschool in de Pannesheiderstraat Waar is iedereen gebleven????

  heilige geest, 1960

  ?