Anny Brakel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anny Brakel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anny Brakel heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan er mij niets van herinneren, maar als ik in het rouwcentrum kom dan gaat me iets dagen, en zie ik me nog ik de hoek staan, daar ter pekke, een strenge non zei ijzig tegen mij: jij huilt geen traantjes, dus blijf maar staan.

  Ik kan er mij niets van herinneren, maar als ik in het rouwcentrum kom dan gaat me iets dagen, en zie ik me nog ik de hoek staan, daar ter pekke, een strenge non zei ijzig tegen mij: jij huilt geen traantjes, dus blijf maar staan. Haar naam kan ik me niet herinneren, maar ik kan haar zo voor de geest halen. Dat is mijn enige herinnering aan de kleuterschool.

  Kleuterschool ? Deken van ..., 1955

  Klasgenoten: Francien van Os, Ina vd Nieuwenhuizen, Martje Verhoeven, Jufr.

  Klasgenoten: Francien van Os, Ina vd Nieuwenhuizen, Martje Verhoeven, Jufr. Weyenberg en Juffr. Vissenberg veel nonnen

  R.K. Meisjesschool voor MAVO, 1963

  1st klas Juff.

  1st klas Juff. vd Weijden, 2de klas Zr Theresine 3de klas Jufr. van Lith plakte pleisters op de mond) 4de klas Mevr. van Lith (zat vaak te slapen) 5de klas Juff. van de Laar 6de klas Zr. Egberdina. Klasgenoten Elly van Geffen, Inge Dieterman Leny Biezemans, Gerry van Lee Liesbeth Hendriks, Margor Cox, Petra Ketelaars, Ineke Petit, Inge Hartung, Ley van Asseldonk en nog veel meer.

  Mariaschool, 1957

  ?