Anno Ridder

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anno Ridder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anno Ridder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan deze school niet van die beste herinneringen.

  Aan deze school niet van die beste herinneringen. De school was groot en ik had nu niet echt het idee dat de schoolleiding de zaken echt in de hand had. Aandacht voor de individuele leerling was matig. Enfin, niet te veel woorden aan vuil maken en zeker niet aan die proleet van een Wim de Bie.

  Emmauscollege, 1975

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Van Paassen, wat een kerel. Altijd in voor een geintje en verhalen dat hij kon vertellen. Goedemans, wat een trieste man. Jaren later gehoord dat hij nog steeds les gaf en dat er niets was veranderd. De pionierstijd ook nog meegemaakt met de verhuizing naar het nieuwe gebouw. Wat een lekkere zooi was het.

  De Horizon school, 1970

  Vanaf 4 Atheneum een prima tijd gehad.

  Vanaf 4 Atheneum een prima tijd gehad. Vanwege drukke buitenschoolse sportactiviteiten nooit echt een uitgebreid netwerk opgebouwd. Desalniettemin heb ik het erg leuk gehad op het Laurens. Leraren waaraan ik nog wel eens denk zijn "Van Genderen" - Engels, "Pompen" - Duits, "Samuel" - Duits en anderen zoals Paul Verspeek ook al noemde op de site. Verder heb ik prima herinneringen aan Burgh-Haamstede. Vooral het eindexamen jaar met de renovatie daar was top. Jammer genoeg heb ik geen contacten met oud leerlingen overgehouden. Wellicht dat contacten via deze site weer kunnen worden opgebouwd.

  Sint Laurenscollege, 1978

  ?