annita wils

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annita wils en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annita wils heeft 5 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de eerste drie klassen gehad op deze school.

  Ik heb de eerste drie klassen gehad op deze school. In de vierde ben ik naar de Nutsschool gegaan. Wat ik wel nog weet is dat we zeg maar "overschoenen" aan moesten in de klas zodat de vloer niet vies werd.

  Basisschool St. Jan, 1967

  Wat ik nog weet is dat zuster Edwarda 'smorgens altijd boven aan de trap stond te kijken.

  Wat ik nog weet is dat zuster Edwarda 'smorgens altijd boven aan de trap stond te kijken. Ik herinner me nog de engelse les van mijnheer mehlkop en natuurkunde van Wijnen.Verder heb ik goede herinneringen aan die school.

  LHNO Sancta Martha, 1973

  Ik zat aan de A kant.

  Ik zat aan de A kant. Maar pas vanaf de vierde klas. Wat ik me nog goed herinner zijn de gymlessen op het schoolplein. En het schoolreisje naar Herkenbosch aan het einde van de zesde klas Ik heb het poeziealbum uit die tijd nog. Andere leerlingen in onze klas waren Angelo Bombarinie, Clara Bosch, Annie Grass, Tinie en Petra van de Kuit, Ina Doorn, Marjan v/d Zwaard, Margriet Maris, Anita Douma, Inge Slove, Mark Maasdam, Flip van Betuw, De leerkrachten die ik nog weet zijn mijnheer van Oosten,Juf Collins.

  Nutsschool, 1970

  ?