Annita Ruyter

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annita Ruyter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annita Ruyter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de Vormingsklas.

  Ik zat op de Vormingsklas. Ontzettende gezellige tijd gehad. Veel zitten kaarten met Afra, Tineke en Margreet.Ik ga nog steeds met Margreet om.De Vormingsklas was echt een ontspannend jaartje waarin we hebben leren koken en kleren naaien en ook nog wat anatomie geleerd hebben. Leuke tijd. Annita

  Huishouds- en Nijverheids s..., 1975

  Ik deed in het St Jan mijn opleiding maar omdat we een september groep waren gingen we voor de lessen ook naar het Streekziekenhuis.

  Ik deed in het St Jan mijn opleiding maar omdat we een september groep waren gingen we voor de lessen ook naar het Streekziekenhuis.Ik reed vaak mee met gerard scholten in zijn eend. We woonden toen in het zusterhuis en gingen stappen in Hoorn bij Jan Jong.

  inservice opleiding tot A-v..., 1976

  Ik zat op de St Victor school.

  Ik zat op de St Victor school.Van ongeveer 1962 tot 1970.Meneer Klein was bij mij favoriet. Heeft mij samen met Jacqueline Reus blokfluitles gegeven. Juf Spil heeft in mijn poeziealbum alle foutjes met een rode pen gecorrigeerd. Was ik niet blij mee.

  st Victorschool, 1964

  ?