Annita Krewinkel

Kent 2 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annita Krewinkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annita Krewinkel heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een aantal klasgenoten zijn helaas al overleden.

  Een aantal klasgenoten zijn helaas al overleden.Desiré Houben,Mariette Holsgens ,Tinie Tubee en Brigitta Zelis heb ik nog wel contact mee,Jennie Vosse,Saskia van Deelen ,Petra Prickarts weet ik niets meer.Het was een leuke tijd maar soms ook hard.

  R. K. meisjesschool st.Jan, 1964

  We waren best wel hecht met elkaar,met een aantal klasgenoten ging ik ook stappen.

  We waren best wel hecht met elkaar,met een aantal klasgenoten ging ik ook stappen. Els Heltzel was onze mentor van de M.B.O.C.D. Enkele namen van klasgenoten zijn:Ingrid Geurts,Marjo Geilen,Ineke Driessen,Mini van Loo,Marjo Geraeds,Alberdina ,Tinie Hautvast,onze enige man in de klas,Berry Mario Gielen uit Baarlo,Christel ?,Margo Dautzenberg,Karin Janssen,Paula Franssen,Evelien ? en nog een aantal waarvan ik de namen even niet meer weet maar wel de gezichten herinner,is de leeftijd denk ik ,haha. Daarom wil ik ook graag een reunie organiseren,want we worden allemaal ouder. Op onze laatste fuif bij Karin,hebben we gezegd dat we nog eens bij elkaar komen,maar helaas is dat niet meer gebeurd. Dus ik hoop dat ik veel reacties krijg ,het lijkt me enig om elkaar nog eens te ontmoeten.

  De Wachtendonck - Hogeschoo..., 1976

  ?