Annita denHertog

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annita denHertog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annita denHertog heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Helaas moet ik zeggen dat ik niet zo heel leuke herinneringen heb aan deze school.

  Helaas moet ik zeggen dat ik niet zo heel leuke herinneringen heb aan deze school. Mijn vader was net een jaar geleden overleden, we gingen verhuizen en ik kwam op een zo andere school terecht dan wat ik gewend was. Daarbij was ik nou niet bepaald het sportiefste en slankste meisje van de klas en ook dat hielp niet om populair te worden. Wel kan ik mij meester Visser herinneren die tijdens het Kerstfeest het kerstverhaal vertelde waarbij hij op banken stond, al rondspringend in de kerk de meest woeste geluiden makend. Geweldig. Blokrekenen en handwerken waren bij mij niet populair.

  De Wegwijzer, 1972

  De leukste school ooit.

  De leukste school ooit. Het zag er al heel gezellig uit vooral met die zitkuil, en de sfeer was zo anders dan de Chr. Mavo in Rijssen. Je mocht nog net niet de leraren bij de voornaam noemen. Heb op deze school een fantastische tijd gehad. Het kon mij niet snel genoeg maandag zijn. Ik denk alleen al aan duits met de heer Haandrickman. Schitterende verhalen kon hij vertellen, maar er moest wel geleerd worden. We zijn met school naar Parijs en Praag geweest. De tijd van Gambia en RUsland was net afgelopen Helaas.

  M.E.A.O. Almelo, 1978

  Moest altijd met de fiets van Enter naar Rijssen.

  Moest altijd met de fiets van Enter naar Rijssen. Vond het een vreselijk end, het was geloof ik maar 3 kilometer. Ik heb op deze school een goede tijd gehad. Natuurkunde, Wiskunde en Scheikunde waren niet mijn favoriete vakken, maar toch heb ik er examen in gedaan omdat net in de 3e klas ik voor deze vakken goede cijfers gehaald had. Wat een spijt heb ik daar van gehad. Dus niet met al te briljante cijfers geslaagd. In 1974/75 was onze klasseleraar de heer Wijs, in 1975/76 de heer Beunk, in 1976/77 de heer Lichterink en in 1977/78 de heer Bunt. Onder mijn klassefoto's heb ik de voornamen geschreven maar niet de achternamen. Dat schiet niet echt op.

  Chr. Mavo (tegenwoordig Reg..., 1974

  ?