Annita C. Fris

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annita C. Fris en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annita C. Fris heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn herinneringen zijn heel weinig, het is al zo lang geleden, Ik weet dat we met st.

  Mijn herinneringen zijn heel weinig, het is al zo lang geleden, Ik weet dat we met st.Maarten lampions maakten in de vorm van chinezen en dat ik mocht helpen vlechten, zwart crepe-papier, en muziekles met gekleurde bolletjes op het bord war ik niets van begreep. En wij kregen de nieuwe zandbak van cement. Volgens mij staat deze er nog. Ik had het er naar m'n zin en voelde me veilig. Dat gevoel heb ik daarna nooit meer op een school gehad.

  kleuterschool prinses irene, 1960

  Van deze periode weet ik niet veel meer, alleen Evert Knerf????, het leek alsof hij altijd een gebroken been had, en een schoolfeest waar ik als Saartje naar toe mocht.

  Van deze periode weet ik niet veel meer, alleen Evert Knerf????, het leek alsof hij altijd een gebroken been had, en een schoolfeest waar ik als Saartje naar toe mocht. Ik heb hier alleen klas 1 en 2 gedaan. Heb dus tot 1963 op de ds.L.L. Lindenboomschool gezeten. Dit was aparte school naast de Brug. Waarom deze hier vermeld staan onder Beatrixschool mag Joost weten, dat was echt hele andere school. Alleen gymlokaal moesten we delen en de kleedkamers stonken, maar voor die tijd heel modern, je kon na gym je voeten wassen!!!!! En o ja, aan het eind van het plein was de Gouw, dus mochten we niet over prikkeldraad heen, maar wat denk je????? juist! Dus hebben ze de Gouw maar verlegd.

  Christelijke Basisschool De..., 1961

  Het gedeelde plein, Jenny Meijer en meester Leguyt en van den Hoek.

  Het gedeelde plein, Jenny Meijer en meester Leguyt en van den Hoek. Maar ook de reis. Per fiets naar de Hembrugpont. Daar in de bus naar school en later direkt met de bus door de Coentunnel naar het Bos en Lommerplein om nog een kwartier te lopen. ennne de scheuren door Laporte en Do??????? en de gymzaal enn.... er komt nog wel eens veel meer.

  Dr M B van t Veerschool, 1963

  ?