Annika Wessels

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annika Wessels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annika Wessels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bouwkunde.

  Bouwkunde. Erg gezellige tijd gehad. Veel verschillende mensen leren kennen. Nog steeds goed contact met Jorien, Femmie, Marc, Pieter, Dennis en Mirjam en mijn vriend Ron. Introductieweek was meteen heel gezellig. Leuke leraren: Moerman, mevr. Bes, Bosma, Hofkes. Ook leuk: Virplaca oftewel de Bouwpub.

  H.T.S. (Hogere Technische S..., 1997

  Op het HVC heb ik de HAVO opleiding gedaan.

  Op het HVC heb ik de HAVO opleiding gedaan. Ik ging heel veel om met Patricia van Staveren,Tamara de Vos,Odette Meijer,Davey Lippens,Peter de Groot, Devi Tjen, Stefan, Hedwig, Marc, Hugo. Favoriete lerares was de lerares Duits (haar naam ben ik even kwijt). Ik heb op het HVC een leuke tijd gehad.

  Herbert Vissers College voo..., 1992

  Mijn vriendinnen waren Sandra van Kampen en Monique Kapitein.

  Mijn vriendinnen waren Sandra van Kampen en Monique Kapitein. Ook speelde ik veel met Monique Vlastuin en Nancy. Met een groepje meiden hadden we een woensdagmiddag-hobbyclub. Omdat we na groep 4 nog met een hele kleine klas overbleven (14 kinderen) ging iedereen goed met elkaar om. Er waren 5 jongens en 9 meiden. Leukste leraren waren meester Lodewijk en meester Arjen. Maar ik heb ook twee hele leuke juffen gehad, maar hoe ze heetten ze nou? Misschien kom ik via de website wel weer achter.

  Johan Frisoschool, 1986

  ?