Annie Risamasu

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annie Risamasu en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annie Risamasu heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  rolschaatsen onder de laarzen binden; elastieken; TV-tikkertje, diploma kletsen gekregen van mr de Bakker; speldje van VVN; vrienden: Lissy, Rebecca, Lia; en Freddie Schonewille natuurlijk! wat was dat een irritant mannetje maar ondertussen wel machtig i

  rolschaatsen onder de laarzen binden; elastieken; TV-tikkertje, diploma kletsen gekregen van mr de Bakker; speldje van VVN; vrienden: Lissy, Rebecca, Lia; en Freddie Schonewille natuurlijk! wat was dat een irritant mannetje maar ondertussen wel machtig interessant :) juf Nanny, meneer Teunis, juf Lia, juf marian, mr de Bont, mr de Bakker; en natuurlijk juf Trijn de handwerklerares en frater Priscus.. Ik had voor de prijsvraag de naam 'Groene Weiden' bedacht: ik zat er niet ver naast!

  De Alm, 1976

  dat eeuwige rondjes lopen bij het roestige kunstwerk staat me toch wel bij; net als de favo-plek buiten bij het raam; en natuurlijk de verwarming bij de aula, en: denken jullie nog wel ns terug aan de Griekenland-reis (1988)? met Pollie, Sietze, Harriet e

  dat eeuwige rondjes lopen bij het roestige kunstwerk staat me toch wel bij; net als de favo-plek buiten bij het raam; en natuurlijk de verwarming bij de aula, en: denken jullie nog wel ns terug aan de Griekenland-reis (1988)? met Pollie, Sietze, Harriet en en en....help me! tis al zo lang geleden ...:)

  Koning Willem II College (v..., 1982

  ?