Annie Jong-Hus

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annie Jong-Hus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annie Jong-Hus heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jan Contact (Alexander), Butot sprak ik nog wel eens( overleden 2008) Brouwer,Brolsma, Ree,de Waard (rooie Gerrit) kon soms vreselijk boos worden en begon dan met klassenboek te gooien.

  Jan Contact (Alexander), Butot sprak ik nog wel eens( overleden 2008) Brouwer,Brolsma, Ree,de Waard (rooie Gerrit) kon soms vreselijk boos worden en begon dan met klassenboek te gooien. Balk van smeden, Visser van motorkamer, Mus van bankwerken. Over het algemeen allemaal kundige mensen die probeerden je het een en ander bij te brengen. Als je dan uiteindelijk je diploma had was je uiteraard van mening dat je erg veel wist. Eenmaal aan boord van je eerste schip kwam je er dan wel achter dat je nog erg veel moest leren, dat werd je ook wel vertelde door de mensen die al wat langer voeren, je werd nogal eens op je nummer gezet.

  Hogere Zeevaartschool voor ..., 1955

  Herinner me de schooljuf van de 1e en 2e klas juf Pasterkamp (Muggie) In de 3e en 4e klas meester Winkelman die mank liep, en erg werd gepest.

  Herinner me de schooljuf van de 1e en 2e klas juf Pasterkamp (Muggie) In de 3e en 4e klas meester Winkelman die mank liep, en erg werd gepest. Voor gymnastiek eerst meester Otto daarna Hans Weber. De 5e ,6e klas meester Braaksma (Bokkie) Ik was in die tijd geen lievertje en had nog wel eens aanvaringen met de leerkrachten.

  Openbare Durgerdamschool, 1945

  Volgde opleiding machinebankwerker bij mijnheer deBruin later in de 2e klas de heer van Aakster (de bolle)Heb gedurende de 2 jaar dat ik daar op school zat erg veel geleerd op het gebied van metaalbewerking.

  Volgde opleiding machinebankwerker bij mijnheer deBruin later in de 2e klas de heer van Aakster (de bolle)Heb gedurende de 2 jaar dat ik daar op school zat erg veel geleerd op het gebied van metaalbewerking. Van deze kennis maak tot op heden nog steeds gebruik, in mijn werk en mijn hobbies. Tot op heden heb ik nog steeds een Technisch onderhouds bedrijf waarin ik machines repareer en in en verkoop, dus de opleiding heeft zeker zijn geld opgebracht.

  5e LTS, 1952

  ?