Annette van Dijk

Kent 12 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette van Dijk heeft 5 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In deze klas zat ik bij juffrouw v/d Akker.

  In deze klas zat ik bij juffrouw v/d Akker. Dat was in het eerste klasje. In de middelste zat juffrouw Dikkes of Dikkers weet ik niet zo goed meer, die vreselijk schreeuwde. In de laatste zat juffrouw Malgo, de liefste en rustigste van de drie. Juffrouw v/d Akker was in mijn ogen toen al een oude juf en had een behoorlijk zware stem. Vlechten vond ik niet leuk en ik hield zeker niet van de poppenhoek. Verder weet ik er niet zoveel meer van.

  kleuterschool Doornroosje, 1959

  Hele prettige schooltijd gehad.

  Hele prettige schooltijd gehad. Zelfs de namen van mijn leraren en leraressen weet ik nog precies. Klas 1 juf. Schuiling Klas 2 juf. Janssen Klas 3 mhr. v/d Velde Klas 4 juf. Peijster-Vos/mhr Bijkerk Klas 5 mhr. de Jong(e) Klas 6 mhr. Hagting Groetjes Annette ps Uiteraard ging ik in 1959 eerst naar Doornroosje, bij Juf v/d Akker.

  Pathmosschool, 1960

  In november 1965 in de 6e klas op deze school gekomen.

  In november 1965 in de 6e klas op deze school gekomen. Mijnheer Brink was daar hoofd en tevens mijn leraar. Als herinnering heb ik alleen een hele vervelende... De vorige school (Pathmosschool) waar ik vanaf de eerste klas opzat ging op schoolreisje naar Vlieland, (had ik me jaren op verheugd) Van mijnheer Brink mocht ik niet met mijn oude school mee. Hier op deze school gingen ze naar Nijverdal... Ik baalde vreselijk. Klasgenoten waren oa: Annet Struivè, Dini Lutje, Annemarie Weggen, Sini Kost, Joke Visser, Liesje Werkman, Rutger v/d Veen, Jan Temmink, Hennie Arends, Herman Lasche, Ronnie Sorthee ??? Jan Wagenaar, Eddie Fahner, Jan Post.

  Openluchtschool, 1965

  ?