Bekijk het volledige profiel van Annette van der Hart en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Annette van der Hart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik ben docent Grafisch Vormgev...

Ik ben docent Grafisch Vormgeven op het GLR.

2012, Annette van der Hart

Deze opleiding o.a. gevolgd me...

Deze opleiding o.a. gevolgd met Ellen (Wind- van Strien), Patrick (Couwenburg), Jeroen (Schreijer), Piter (Altena) & Ferry (Raffen). Onder goede begeleiding van Jos (Schrama) & John (Macco).

2012, Annette van der Hart

Mijn eerste vriendinnetje op d...

Mijn eerste vriendinnetje op de basisschool was Angelica de Kort. Niet veel later kwam laura Sloesen (die bij me in de straat woonde) bij me in de klas, en sindsdien waren we altijd samen. Verder leerde ik Chantal, Melissa en Kristel kennen. Ik heb leuke jaren gehad op de Notenkraker. Mijn passie voor tekenen kwam al naar voren tijdens de lessen van juffrouw hendriks. Ik vond juffrouw Hulspas erg leuk, en hoe mijnheer van de Water voorlas uit oom Willibrord was geweldig! In groep 8 zat ik bij mijn vader in de klas. Dat was eigenlijk helemaal niet zo raar als iedereen dacht, hahaha. In onze musical had ik meerdere kleine rollen. Ook zijn we een week op kamp geweest naar Oosterhout, mijn eerste lange periode van huis, en ik was ook nog jarig! Maar dat werd uitgebreid gevierd ;) Een leuke periode om op terug te kijken.

2004, Annette van der Hart
?