annette schreuder

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annette schreuder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annette schreuder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik was van de groep Jérôme, heb eerst 2 jaar in de verpleegstersflat gewoond.

  ik was van de groep Jérôme, heb eerst 2 jaar in de verpleegstersflat gewoond. Ik trok toen veel op met Wilma Rozendal, Janny Wassink,Maria Derksen. Woonde later op kamers met Tine Tidink en Veri Bakens. Heb een leuke tijd gehad.

  A opleiding verpleegkunde C..., 1969

  De directeur meneer Bos herinner ik me nog goed, hij sloeg je gewoon om de oren en mocht je 5 bladzijdes geschiedenis overschrijven als je praatte in de gang, en meneer Overmars, wat hebben we tijdens Duits gelachen, meer gelachen dan geleerd, meneer van

  De directeur meneer Bos herinner ik me nog goed, hij sloeg je gewoon om de oren en mocht je 5 bladzijdes geschiedenis overschrijven als je praatte in de gang, en meneer Overmars, wat hebben we tijdens Duits gelachen, meer gelachen dan geleerd, meneer van Damme was humoristisch, je had nog Walraven, van Es, Erken, Wallis, Bredie en Pietje niet te vergeten, die zijn gebakje aan Heleentje Pijnappel gaf omdat hij diabeet was en niet wist dat Heleentje ook diabeet was! Pietje sloeg Gé van Huet ook een keer zo hard in zijn gezicht dat de afdruk van zijn hand te zien was ! Dat vergeet ik nooit meer, hoeven ze nu niet meer te proberen. Slaan leek wel normaal, Jos Meurs heeft ook eens een keer harde klappen gekregen van van Damme, vreselijk, niemand deed wat, ik ook niet! Je mocht geen geld, snoep of sigaretten in je jaszak hebben, dat werd af en toe gecontroleerd. Van de leerlingen herinner ik me er ook heel veel, Josefien Theunissen, Marian Stuart, Anne Marie Polman, Yvonne van Dijl, Annemieke Berning, de Berten Vos, Kortekaas, Lintsen, Martien van den Brink, Joop Opgenoord, Theo Stokman, Riny Meeuwsen, Hilde Gerritsen, Corry Kouwenberg,Annemieke Lentjes, Agnes Melchers, Rozalie van Loon, Antoinette Janssen. Frans vond ik het leukste vak, ik vond het een prachtige taal, heb later nog jaren lang op de Alliance Française gezeten en heb er nu profijt van. Ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat, ik hoop het snel te kunnen vernemen . In ieder geval hartelijke groeten allemaal.

  Mulo, 1964

  Ik heb in de derde klas gezeten bij meneer Peters, in de vierde bij juf.

  Ik heb in de derde klas gezeten bij meneer Peters, in de vierde bij juf. v.d. Velden en in de vijfde en zesde klas bij meneer van Merwijk. Ik kan me nog heel veel kinderen herinneren. Louis en Nico Gerritsen, Lia Bouman, Hans Berntsen, Gerard Cornelissen, Gemma Bongers, haar broer Theo, Ans Bongers, Erna van Vorstenbos, Willie Derksen, Willie Buurman, \Ardje van Eck, Theo van Eck, kinderen van Brakel, van Marwijk, Margriet van de Kaay,Martien, Frits en Jacques Klabbers,Maria Ebben, Thea Burgers, Willie ten Bras, Wim Bouwman, Ans en Elly Hubers. Meneer Peters en juffrouw van der Velden waren aardig en ook goede leerkrachten denk ik maar meneer van Merwijk vond ik veel te streng, ik was er bang voor. Dan liep hij door de klas en zei zoiets als "ziedend loop ik rond, briesend als een leeuw, zoekend wie ik zal gaan verslinden" Hij was erg progressief en ik heb ook wel veel van hem geleerd maar leuk vond ik het niet bij hem, altijd gespannen. Meneer Peters kwam op de fiets uit Nijmegen, een keer had hij toen het nijmeegse kermis was voor de hele klas een zuurstok bij zich, achterop de fiets onder de snelbinders. Hij trouwde met de juffrouw van de eerste klas, zij heette Pietersma en kwam uit Lent geloof ik. Juffrouw Gremmen was de handwerjuffrouw,ik kende haar nog van de meisjesschool waar ik de eerste en tweede klas doorliep. Op die school heeft ze me, samen met zuster Paulo, geprobeerd mij het haken bij te brengen,met veel geduld , ik maar huilen ,het bleek onmogelijk, ik droeg in die tijd een bril voor veraf! Niemand dacht er ook maar aan dat ik het gewoon niet goed zien kon! Een draad door een naald halen lukte me ook nooit dus ik liep altijd vreselijk achter.

  Donatushof, 1959

  ?