Annette Priester

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette Priester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette Priester heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de driestar-tijd was een geweldige tijd, vooral het brugklas-gebouw aan de Groen van Prinsterersingel was super gezellig met de congierge oom Leen Christ, hij was een soort vader-figuur voor alle kinderen.

  de driestar-tijd was een geweldige tijd, vooral het brugklas-gebouw aan de Groen van Prinsterersingel was super gezellig met de congierge oom Leen Christ, hij was een soort vader-figuur voor alle kinderen.

  Driestar College, 1977

  Ik heb geen goede herinneringen aan de Graaf Jan, ik ben veel geplaagd.

  Ik heb geen goede herinneringen aan de Graaf Jan, ik ben veel geplaagd. Het jaar van meester van der Meide was een groot drama, hij sloeg kinderen en dat heeft vreselijk veel indruk op me gemaakt, ikzelf ben nooit geslagen maar ik was wel heel bang voor hem, in dat jaar ben ik ook erg gaan stotteren. De handwerklessen van juf van Dijk waren heel ongezellig, zij was erop uit om meisjes dwars te zitten. En gym was ook een straf, meestal was het kastie-bal op het schoolplein (en als je niet van balspelen houdt had je een probleem)zelden gingen we naar een oude gymzaal en daar mochten we in onze rokken gymen, gelukkig ben ik op turnen gegaan in de brugklas en daar was ik eindelijk goed in. Ik vind balspelletjes nog steeds niet leuk.(Zou dat door de kastie-bak komen? ik sloeg nogal eens mis) Aan juf Anke Verboom en meester Jan Rozendaal heb ik wel goede herinneringen dat waren leerkrachten die zich iets meer verdiepten in de gevoelens van de kinderen. We hadden wel een leuke klas en ik heb nog steeds contact met een paar oud klasgenootjes.

  Graaf Jan van Nassauschool, 1969

  Mijn Driestar-tijd was geweldig, het brugklasgebouw aan de Groen v.

  Mijn Driestar-tijd was geweldig, het brugklasgebouw aan de Groen v. Prinsterersingel was heel knus en vooral onze concierge ome Leen Christ was als een vader voor ons. De uitjes met Dhr. Stuurman waren ook onvergetelijk. Er waren veel leuke leraren, juf Visser-Meijboom(frans), dhr. v.d.Ham(wisk), dhr.Borg(wisk) en ook dhr.Mons(bio),ik heb dan ook veel goede herinneringen aan deze jaren.

  Driestar, 1977

  ?