Annette Mulder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette Mulder heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. Ik ga nog steeds met Lesley om. Ben zelf getrouwd en heb drie kinderen. Momenteel werk ik op de Prins Florisschool in Zoetermeer. Heb al jaren geen kleuters meer.

  Chr. Opleidingsschool voor ..., 1978

  Ik heb niet veel herinneringen meer aan deze school.

  Ik heb niet veel herinneringen meer aan deze school. Ik weet nog wel dat de juf ging trouwen toen ik nog maar net op school zat. Twee kinderen mochten bruidsmeisje en bruidsjonker zijn. De jongen heette David.We mochten ook met echt water spelen in de poppenhoek.

  Vredenrust, 1965

  Ik kan me herinneren dat ik in de eerste klas een hele lieve juf had.

  Ik kan me herinneren dat ik in de eerste klas een hele lieve juf had. Volgens mij heette ze juf Toose. Mijn beste vriendin was Manon van Rooijen. Andere meisjes waar ik veel mee speelde waren: Karin Hasz, Sandra Schouwen en Connie Charité. Andere namen die ik me nog herinner zijn: Ada. Alette, Marieke Wolters, Gabriëlle, Randy.Peter v.d. Schelde, John Kruithof, Raymond en Edith van Amerongen. Fijne tijd gehad op deze school.

  Dr. W.A. Visser 't Hooftschool, 1967

  ?