Annette deMeijere

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette deMeijere en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annette deMeijere heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoi Moniek leuk dat je op de site staat, hoe zou het met Anja van Oostrom zijn? Met Lenneke Fecken heb ik nog lang kontakt gehad en met Manon Holdorp heb ik nog steeds kontakt want zij is mijn schoonzus! Laat wat van jullie horen!!!!!!!!!!.

  Hoi Moniek leuk dat je op de site staat, hoe zou het met Anja van Oostrom zijn? Met Lenneke Fecken heb ik nog lang kontakt gehad en met Manon Holdorp heb ik nog steeds kontakt want zij is mijn schoonzus! Laat wat van jullie horen!!!!!!!!!!

  scholengemeenschap Laar en ..., 1973

  Hoi Roland, wat leuk dat je je ook hebt aangemeld, ik herinner me ook nog het meiden tikkertje met Ellen en Caroline, jou, Alex etc, knikkeren in van die lange rijen naast elkaar, we noemden dat geloof ik wie wel er loeren op mijn bom????? Hoe is het met

  Hoi Roland, wat leuk dat je je ook hebt aangemeld, ik herinner me ook nog het meiden tikkertje met Ellen en Caroline, jou, Alex etc, knikkeren in van die lange rijen naast elkaar, we noemden dat geloof ik wie wel er loeren op mijn bom????? Hoe is het met jou? Hele leuke tijd was het. Ik herinner me Ellen Nieuwenhuis, Caroline Geleijnse, Christa Veldkamp,Roland Bushof, Alex Nieman,Marcel Schaap,Annelies Bloois, Tinekevan der Velde en nog veel meer. Hoe is het met jullie? Annelies dankzij jou foto herinner ik me nog meer namen, waar zijn Lia Praamstra en Lia Wallenburg? Peter Weitgraven,Maaike Baams.Marjolein ? Marjon Baart? Erik Jan de Wit? Ik herinner mij niet alle namen, wie helpt mij de andere namen te herinneren? Hallo Lia, leuk dat je je ook hebt aangemeld, hopelijk doen dat nog meer klasgenootjes uit onze klas. En inderdaad Mieke zat ook bij ons in de klas. Als je bij Annelies van Bloois kijkt, die heeft een klassefoto van ons geplaatst met alle bijbehorende namen, dat is echt hartstikke leuk om te zien. Hoi Annelies, dat is wederzijds, maar dat weet jij als geen ander

  elout van soeterwoude school, 1967

  ?