Annette Bruijel

Kent 12 personen

Gehuwd , 1 kinderen
Woont in Haarlem

  Bekijk het volledige profiel van Annette Bruijel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette Bruijel heeft 3 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een strenge school waar ik toch geregeld last had van de slappe lach vooral als de proeven van juffrouw Geerts weer eens mislukten.

  Een strenge school waar ik toch geregeld last had van de slappe lach vooral als de proeven van juffrouw Geerts weer eens mislukten. Meester Doesburg die je uitschold voor sufferd, stommerd, grote hork. Klasgenoten warren Carolien, Nicolien (Plons), Yvonne, Margot Ellen, Ankie, de tweeling José en Renée, Rita en nog meer.

  van Loonschool Interkerkeli..., 1970

  Keurig in het gelid op het plein om naar binnen te gaan en in de klas hetzelfde.

  Keurig in het gelid op het plein om naar binnen te gaan en in de klas hetzelfde. In de 1e klas juffrouw Verhoog, in de 2e juffrouw Koelman, in de 3e juffrouw Rouw, in de 4e juffrouw van Hoegee, in de 5e meester Broekhuizen en in de 6e meester Wietsma. Wat hebben we Broekepoep veel in de maling genomen in de tijd dat we in het noodgebouw aan de Dennenlaan naast de Mulo zaten. De man had de pik op Marchien van Wijk, die het op een gegeven ogenblik niet meer pikte dat ze altijd op de gang moest staan en naar huis ging en haar moeder haalde.

  Christelijke Nationale school, 1962

  Ik deed de Havo afdeling en heb vooral aan het laatste jaar goede herinneringen.

  Ik deed de Havo afdeling en heb vooral aan het laatste jaar goede herinneringen. Na het examen is nog een paar keer een reunie georganiseerd bij de klassenleraar Wolter Wagter.

  Christelijke PABO, 1973

  ?