annette beekman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annette beekman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annette beekman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn beste herinneringen betreffen helaas het spijbelen!!!! Weten jullie nog die sjieke koffietent in het Wilhelminapark? Er was daar geloof ik ook een vijver.

  Mijn beste herinneringen betreffen helaas het spijbelen!!!! Weten jullie nog die sjieke koffietent in het Wilhelminapark? Er was daar geloof ik ook een vijver....in ieder geval was de appeltaart onovertreffelijk....en ik zat daar dan ook dagelijks....i.p.v. op school. Verder kwam ik ook graag in een cafeetje daar vlakbij, weet echt niet meer hoe het heette...maar we dronken er in ieder geval altijd warme chocomel MET slagroom...De soepautomaat kan ik me ook nog goed herinneren...om die soep nog enigszins eetbaar te maken deden we onze kaas van ons brood in die hete soep, waardoor het ging smelten en dan was 't nog te eten... De typelessen IEDERE OCHTEND anderhalf uur waren vreeeeeeeselijk...met 8 doorslagen geloof ik zelfs....en maar rammen op die toetsen....kunnen we ons nu toch niet meer voorstellen! Dan had je nog de lessen Etiquette (ik heb het boekje nog!) en niet te vergeten steno in 4 (!) talen....is er nog iemand die dat gebruikt? Ik ben benieuwd....En dat het examen....in de Veemarkthallen...wat een ellende...maar gelukkig ben ik geslaagd. Wies Vos, Marjolein en Ellen Simon (Ellen is vreselijk genoeg overleden, het was een tweeling)waren mijn vriendinnen. Via Ellen en Marjolein heb ik trouwens mijn huidige man leren kennen!

  Schoevers, 1979

  Ik had een hartsvriendinnetje, Marion v.

  Ik had een hartsvriendinnetje, Marion v.d. Pal....en als ik bij haar logeerde, dan gaven wij Donny Osmond van de Osmond Brothers altijd een kusje (z'n poster hing boven haar bed)...Verder was ik in de 6e klas smooooooooorverliefd op Eelco Rensenbrink......z'n vader was geloof ik piloot....jeetje, wat ging dat al diep als ik eraan terugdenk...ik hoop zo dat iemand die dit leest hem misschien nog kent of weet waar hij woont, ik ben benieuwd hoe het met hem is. Verder kan ik me ook nog wel iets naars herinneren....ik ben een keer in het prikkeldraad dat om het weiland rond de school zat gegooid...ik had hele lange haren in die tijd, en het heeft ontzettend lang geduurd voordat die haren uit het prikkeldraad waren getrokken....ik heb er nog een litteken op m'n slaap van. Wie het heeft gedaan weet ik (gelukkig) echt niet meer hoor...Ik kan me ook nog herinneren dat we heel veel speelden in het weiland...was een heerlijk vrij gevoel, en ik ruik nog de lucht van het hooi dat daar altijd lag, en in de zomer vloog het weleens spontaan in brand.

  De Kievit, 1967

  Hmmm.

  Hmmm...heeeeel veel naar de hei, spijbelen...leuke examenfeesten! De film Un Elephant sa trompe enormement, die we met Endry Wijlaars gingen kijken in Utrecht voor Frans....veeeeel vriendjes...Koos Nijssen en William Calis waren de langste...de werkweken, mijn solo zang in de aula (Don't cry for me Argentina), m'n beste vriendin Birgitta Langen (volgend jaar al 30 jaar!), de concierges....ik werd er constant uitgestuurd...handtekeningen verzamelen zodat ik toch in dezelfde klas mocht blijven....de strandwandelingen en roeidagen ieder jaar....zonsondergangen aan Zandvoort...fantastische tijd....

  scholengemeenschap Laar en ..., 1974

  ?