Annet Zwang

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet Zwang en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet Zwang heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste drie jaar bij juf Stork, de 4e bij juf Adriaanse, de 5e bij heer Heese, die toen ziek werd en vervangen werd door meneer Mud, bij hem hebben linoleu****ede gemaakt, heb de gutsen nog.

  Eerste drie jaar bij juf Stork, de 4e bij juf Adriaanse, de 5e bij heer Heese, die toen ziek werd en vervangen werd door meneer Mud, bij hem hebben linoleu****ede gemaakt, heb de gutsen nog. Het laatste jaar bij de heer Beunder, heel vriendelijke man, heeft mij nog in het ziekenhuis opgezocht, mijn blindedarm moest er toen uit. Was voor de kerst weer thuis. Heb laatst nog een reunie gehad, was heel leuk en geslaagd.

  Spartaschool, 1966

  Eigenlijk heb ik gezeten op de depedance van deze school.

  Eigenlijk heb ik gezeten op de depedance van deze school. Er zat nog een kleuterklas op het Hygieaplein. Ik heb bij juffrouw Slauerhof in de klas gezeten. Altijd veel muziek en ook pannekoekjes gebakken in die kleine pannetjes op een echt fornuisje. Zandbak met twee kruiwagens, groen en blauw, moesten we naar de Agamemnonstraat, was een hele onderneming met deze kleuters. De stadionweg werd met behulp van een touw overgestoken.

  De Blauwe Reiger, 1964

  Toenmalig directeur dhr de Meulder, van Dam biologieleraar - verschrikkelijke man, Hans Gransjean die adjunct directeur was en later directeur, mevr van Hecht -geschiedenis en maatschappijleer, mw Swaan - gym - mocht alles van haar, en een zeer jonge leer

  Toenmalig directeur dhr de Meulder, van Dam biologieleraar - verschrikkelijke man, Hans Gransjean die adjunct directeur was en later directeur, mevr van Hecht -geschiedenis en maatschappijleer, mw Swaan - gym - mocht alles van haar, en een zeer jonge leerkracht van 25 jaar gaf toen handelskennis, hr Vogelaar - aardrijkskunde,

  Vincent van Goghschool MAVO..., 1972

  ?