Annet Venniker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet Venniker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Annet Venniker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Blokfluiten op het schoolplein, piano spelen achter het gordijn op het podium met mijn naamgenootje, heerlijke vakken als tekenen, audio&video, drama, biologie, didaktiek.

  Blokfluiten op het schoolplein, piano spelen achter het gordijn op het podium met mijn naamgenootje, heerlijke vakken als tekenen, audio&video, drama, biologie, didaktiek. Leuke tijd!

  2004, Annet Venniker

  Vreselijk dat handwerken.

  Vreselijk dat handwerken. Mijn oma heeft nog een vest gehaakt, ze had een 8! Erg leuke tijd. Elke dag fietsen met de groep van Borger naar Emmen, ook in de winter! Bij de concierge briefjes halen als je band weer eens lek was. Voor het eerst spijbelen in de regen. Leuke leerkrachten, ook wel een beetje vreemd soms (niet dan?) vd Laan met Geschiedenis (antennepen), Boeve met Handel (geloof ik) (kwam op zijn racefiets naar Borger), Leuke directeur vd Wijk, kon je wel een potje bij breken. En oja, naar Luxemburg met rugzak, vreselijk veel lopen met zo;n zwaar ding. Maar gezellig.

  2003, Annet Venniker

  Leuke tijd! In klas 6 naar Vlieland.

  Leuke tijd! In klas 6 naar Vlieland. Meester Sprenger kwam net op school met al zijn muzikaliteit. Meester Noormans met zijn geweldige verhalen. Wat ben ik ook al weer veel vergeten...!

  2003, Annet Venniker
  ?