Annet van der Meulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet van der Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet van der Meulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel nablijven, veel klaverjassen, veel naar Bak en de Muis, veel alleen vooraan gezeten, veel gefietst elke dag vanuit Akkrum en veel goede herinneringen!.

  Veel nablijven, veel klaverjassen, veel naar Bak en de Muis, veel alleen vooraan gezeten, veel gefietst elke dag vanuit Akkrum en veel goede herinneringen!

  Bornego College, 1995

  Ik heb alleen de eerste 3 jaar van het atheneum op de Waezenburg gezeten en ben toen naar Akkrum verhuisd.

  Ik heb alleen de eerste 3 jaar van het atheneum op de Waezenburg gezeten en ben toen naar Akkrum verhuisd. Maar natuurlijk weet ik nog de werkweek naar Londen, de dependance waar de hele vloer bewoog als ik met m'n been trilde en de kuil waar we altijd zaten!

  De Waezenburg, 1992

  Het lijkt al weer zo lang geleden! Maar er borrelen weer allerlei leuke dingen boven zoals de musical, vrijdagmiddag gym en het ijs op de sloot achter het schoolplein.

  Het lijkt al weer zo lang geleden! Maar er borrelen weer allerlei leuke dingen boven zoals de musical, vrijdagmiddag gym en het ijs op de sloot achter het schoolplein. Ik heb via via ook van een reunie gehoord, en dat lijkt me erg leuk!

  De Tweesprong, 1986

  ?