Annet Vaandrager

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet Vaandrager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Annet Vaandrager heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hele leuke school! Leuke tijd gehad met Jeanine,Patricia,Diana en Pauline Pluis.

  Hele leuke school! Leuke tijd gehad met Jeanine,Patricia,Diana en Pauline Pluis.Ook heb ik op deze school mijn grote liefde Henk Vaandrager ontmoet en ben inmiddels al 10 jaar met hem getrouwd. Samen hebben we 2 kinderen. Een jongen van 6 en een meisje van 4 jaar. Leuke reacties zijn natuurlijk altijd welkom! Neem gerust contact op!

  2004, Annet Vaandrager

  De lagere schooltijd is voor mij best een fijne herinnering.

  De lagere schooltijd is voor mij best een fijne herinnering. Vooral het laatste jaar bij meester Damsteeg waarin ik met Marja de Jong de afwas mocht doen en thee rond mocht brengen in de middag. Een leuke school en een fijne tijd.

  2004, Annet Vaandrager

  Hoi hoi allemaal.

  Hoi hoi allemaal. Wat een leuke site is dit. Mijn naam is dus Annet Noordegraaf en ik ben inmiddels getrouwd en moeder van 2 lieve kinderen. Een knul van 6 en een meisje van 4. Momenteel ben ik een bewuste tbm er, of te wel een thuisblijfmoeder. Mijn herinneringen aan de schakel zijn best positief en bij het lezen van andere verhalen komt er wel wat bovendrijven. Veel bekende namen komen er voorbij, maar weet iemand van jullie wat er bijvoorbeeld met de heer de Jong (de muziekleraar) is gebeurd? Wat wel een leuke toevalligheid is, is dat dhr. Nachtegaal vroeger een van mijn leraren was en nu pas directeur is op de school van mijn kinderen. De wereld is klein!

  2004, Annet Vaandrager
  ?