Annet Schoorlemmer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet Schoorlemmer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet Schoorlemmer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst zaten de jongens en meisjes op de gezamenlijke St.

  Eerst zaten de jongens en meisjes op de gezamenlijke St. Jozefschool o.l.v. meester Strauss. Daarna verhuisden we tijdelijk naar een andere school totdat de meisjeschool Mariaschool klaar was. In de tweede klas verhuisde ik naar Deventer. Voor die tijd zat ik op de kleuterschool tegenover de St. Jozef en Mariaschool bij de nonnen. Zuster Ursula was favoriet.

  Katholieke basisschool St.J..., 1951

  Ik kwam vanuit Apeldoorn in de 2e klas bij juffr.

  Ik kwam vanuit Apeldoorn in de 2e klas bij juffr. Kleinbeernink. In de 3e bij juffr. Le Roux, de 4e bij juffr. Vink (alle ogen zijn gericht op kwatta), de 5e bij juffr. Kok en de 6e bij dhr. Oltheten. Wij kwamen van de Worp. De jongens- en meisjesschool waren gescheiden door een groot hek op de speelplaats. De meisjes zaten boven en de jongens beneden. Iedere 1e vrijdag van de maand moesten we naar de kerk. Ook gingen we regelmatig biechten. Het liefst bij Pastoor Thuis, dan was je snel klaar. Knikkeren in de lange gang voordat je het schoolplein op kon.

  Meisjesschool St. Bernadus, 1953

  Was nog dansschool Wies Scholten.

  Was nog dansschool Wies Scholten. Hans Eppink was er het eerste jaar. Leuke herinneringen. Vooral de soirees op zondagavond. Ik zat er samen met Ineke van Lier, Rini Koopman etc.Ik zal eens kijken of ik nog foto's heb. Annet Schoorlemmer-Boom

  dansschool Hans Eppink, 1961

  ?