Annet Schippers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet Schippers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet Schippers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Of het nou zo'n favoriete herinnering is: het versje leren.

  Of het nou zo'n favoriete herinnering is: het versje leren. Althans: het versje opzingen, voor in de klas. Vers geleerd op vrijdagmorgen vlak voor schooltijd, een uurtje voordat het solo gezongen moest worden. En mijn leerstijl is eigenlijk nooit meer veranderd. Een wél favoriete herinnering is het feit dat we op vrijdagmiddag altijd toneel mochten spelen. We moesten zelf de groepjes maken. Hup, verkleden in het overvolle opslaghokje, dan wat improviseren (en vooral lachen) en dan maar hopen op dat applaus. Nou ik kan me herinneren dat ik vele vrijdagmiddagen hiernaar uit heb gekeken. Ik heb, samen met Ans, Herma, Gea en anderen, heel wat pogingen tot acteren gedaan! 't Is helaas nooit wat geworden...

  De Blenke, 1971

  Wat me bijgebleven is zijn de weken die we in een noodgebouw door hebben gebracht, als noodzakelijke voorbereiding op het nieuwe De Blenke-gebouw.

  Wat me bijgebleven is zijn de weken die we in een noodgebouw door hebben gebracht, als noodzakelijke voorbereiding op het nieuwe De Blenke-gebouw. Waarschijnlijk zaten ze erg met ons in de maag... Maar wij vonden het wel interessant.

  De Es, 1971

  ?