Annet Niens

Kent 0 personen

Samenwonend , 3 kinderen
Woont in Oegstgeest

  Bekijk het volledige profiel van Annet Niens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet Niens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in Groningen.

  Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in Groningen. Veel nieuwe mensen leren kennen en veel stappen! Tijdens mijn opleiding heb ik nog stage gelopen in Belgie samen met Nynke. Met Jennifer ben ik een half jaar naar Leeds in Engeland geweest. Een fantastische ervaring! Verder trok ik veel op met Titia en Willemien.

  THW / Facilitaire Dienstver..., 1992

  Fietstocht naar Breckelenkamp.

  Fietstocht naar Breckelenkamp. Friese les van meester De Boer. Dierenstickers en met een gekleurde pen schrijven. Pleinfeest in de zesde klas. Veel vriendjes en vriendinnetjes.

  't Startblok, 1979

  Knakworstjes op vrijdag, drie muntjes voor een gulden, scheikundeproeven in de vaart! Ik kijk met veel plezier terug op deze schooltijd.

  Knakworstjes op vrijdag, drie muntjes voor een gulden, scheikundeproeven in de vaart! Ik kijk met veel plezier terug op deze schooltijd. Vooral de laatste jaren waren geweldig. Ik trok toen veel op met Rixt, Hans-Jouke, Bertjan, Foeke-Anne, Martijn en Jan-Foeke. We hebben samen veel lol gehad in de pauzes en daarbuiten.

  Stellingwerf College, 1985

  ?