Annet Godeke

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annet Godeke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annet Godeke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was leerkracht in groep 1-2.

  Ik was leerkracht in groep 1-2. Werkte samen met Esmee, Marion, Ammerens, Monique, Jeannette, Ria, Anja, Marielle, Jetta, Liesbeth.... Samen met marion en Liesbeth in de trein, soms met Rene erbij, was elke dag een gezellig begin van een drukke schooldag. Kopje koffie... Lijkt me leuk om wat van oudleerlingen of oudcollega's te horen..

  de Peperklip, 1993

  Ik zat in de klas met Marijke, Anneke, Esther,Gonnie, Corrie, Tine, Carla en nog veel meer.

  Ik zat in de klas met Marijke, Anneke, Esther,Gonnie, Corrie, Tine, Carla en nog veel meer.Les van dhr De Hon, van de Tooren, Jansen, Welchen enz. Hoe is het met jullie? Wat zijn jullie allemaal gaan doen?

  Openbare M.A.V.O., 1982

  Ik zat op het mdgo-aw.

  Ik zat op het mdgo-aw. Met zo min mogelijk moeite je punten halen... te laat bij "Ans-gans" in de les, met de handen besmeurd met smeer van de ketting om het vooral geloofwaardig te laten lijken. In de klas met Annemarie, Tine, conny, Carin, Margriet,Chris .... Het was gezellig. Anita, op die reunie kom ik wel hoor!!

  doelensteyn, 1986

  ?